”Vi är väldigt nöjda med ALTs service- och leveransnivå”

2023-11-23 13:04:24

Lustgården är en familjeägd fastighetskoncern som grundades 1984 med visionen att utveckla och förvalta bostäder och lokaler där hyresgäster trivs. Vi har en långvarig relation med Lustgården som sträcker sig runt 20-25 år bakåt i tiden – en relation som både vi och de tycker fungerar bra.

– Ja, det finns ju en anledning att vi anlitar ALT Hiss, och tidigare GT Hiss. Vi är supernöjda både med nyhiss- och service-delen, säger Daniel Alm, projektchef på Lustgården.

Daniel Alm, projektchef på Lustgården berättar att de är väldigt nöjda med ALT hiss leverans- och servicenivå.

ALT Hiss och GT Hiss & El i Jönköping samarbetade i mer än 25 år innan GT Hiss ägare under 2020 bestämde sig för att sälja företaget. Det blev då naturligt för oss att köpa GT Hiss som därmed blev en del i ALT-koncernen. Innan uppköpet sålde, monterade och servade GT Hiss våra hissar i Jönköping med omnejd.
 

Lustgårdens senaste projekt, Kv 11 Munksjöstaden, med 100 lägenheter där hyresgästerna reser i åtta ALT Optima-hissar med uppgraderade hisskorgar.

– Tidigare när vi köpte en hiss från ALT så var det ju GT Hiss som monterade, så företagen var ju väldigt närbesläktade även när de var två olika bolag. För oss har det inte blivit någon större skillnad sedan ALTs köp av GT Hiss. Nu precis som tidigare håller de en hög service- och leveransnivå som vi är väldigt nöjda med, säger Daniel Alm.

Under åren har vi levererat 17 hissar till Lustgården. De senaste var åtta ALT Optima-hissar med uppgraderade hisskorgar till Kv 11 Munksjöstaden. Vi servar också drygt 20 hissar i Lustgårdens fastighetsbestånd i Jönköping.

– Vi har ju ett antal ALT-hissar i våra fastigheter och så här över tid kan vi konstatera att det är bra kvalitet på hissarna. Företagets servicepersonal kommer när de ska och det är ordning och reda, så sammanfattningsvis är ALT Hiss ett väldigt bra hissföretag, väldigt bra, säger Daniel Alm.
 
 Hisskorgen i en av Optima-hissarna i Kv 11 Munksjöstaden är bland annat utrustade med tillgänglighetsanpassade destinationstablåer.


Om Lustgården AB

• Lustgården är en familjeägd koncern som grundades 1984 med verksamhet i Jönköping.
• Visionen är att utveckla och förvalta bostäder och lokaler där hyresgäster trivs.
• Verksamheten präglas av ett ansvarsfullt agerande gentemot hyresgäster, medarbetare och övriga intressenter
• För att minimera miljöpåverkan certifierar Lustgården sina nyproducerade byggnader så långt det är möjligt och de satsar också på förnybar energi genom solkraft i flera projekt.
• Läs mer på www.fastighet-lustgarden.se

 

Fler case

Hissguiden med ritningar

Svara på några frågor så visar vi vilken hiss som passar bäst för dina behov.
Här finns även ritningar för många av våra hissar. »

Komponenter

Om du önskar något utöver vår standardhiss kan du med ALTs modulsystem anpassa hissen efter dina behov.
Hissdörrar »
Hisskorgar »
Knappar & tablåer »

Lokal tillverkning

Vid fabriken i Alvesta tillverkar vi hissarnas bärande delar och apparatskåpen. På så vis är vi väldigt flexibla.
Produktionen av apparatskåp är speciellt uppskattad då de håller svensk standard och utformning. Detta uppskattas främst av driftstekniker som ska jobba med hissarna under hela dess livslängd.
Lokal produktion främjar dessutom miljön genom minimalt med transporter.

Kontakta oss

 

Kundtjänst: 0472-390 700
Jour: 010-20 500 50
E-post: info@alt.se

Kontaktuppgifter till våra regionkontor eller en specifik medarbetare


Kontaktformulär

Namn
Telefon
Ort
E-postadress
Text/Fråga