Sävebo har fullserviceavtal med ALT Hiss

2021-09-10 08:23:44

Sävebo AB har haft serviceavtal med ALT Hiss sedan sedan 2019. Det är ett fullserviceavtal med fast pris som även inkluderar jour.


- Det är positivt att veta i förväg vad servicen kostar och slippa överraskningar, säger Martin Backstig, förvaltare på Sävebo och fortsätter:

- Servicebiten funkar jättebra, så vi är väldigt nöjda. Vi har mest kontakt med Andreas Håkansson som är ”vår” servicekille. Han är väldigt duktig och hjälpsam. Dessutom är det är ju en fördel för oss att han bor i Sävsjö. 

Sävebo har förutom hissarna i det egna beståndet även ansvar för Sävsjö kommuns hissar - totalt är det 25 hissar, varav några är från ALT Hiss och övriga av olika andra fabrikat.

Även modernisering av hissar

ALT Hiss har även moderniserat hissar för Sävebo, bland annat på ett trygghetsboende med tre våningar. Martin Backstig berättar att resultatet av moderniseringen blev väldigt bra. Däremot tog arbetet mer än den arbetsvecka som planerats. Hissen stod still även under helgen och eftersom det är den enda hissen på boendet så blev det tyvärr några extra dagar utan hiss. 

- Bara för det så strulade det även lite med besiktningen efter moderniseringen, men där såg Greger Johansson (serviceledare på ALT Hiss) till att lösa det hela på ett förträffligt sätt. Han är en klippa, säger Martin Backstig och avslutar:

- Sammantaget är vi som sagt väldigt nöjda med ALT Hiss och deras tjänster. Deras serviceupplägg fungerar mycket bra!

 

Om Sävebo

  • Sävebo AB är ett allmännyttigt bostadsföretag med 508 lägenheter i fyra tätorter och dessutom cirka 12.000 kvm lokaler. Bolaget ägs till 100% av Sävsjö Kommun. 
  • Se även www.savebo.se

Om fullserviceavtal

  • Fullserviceavtal från ALT Hiss består av två delar: ALT Trygg Serviceavtal och ALT Trygg Jour
  • ALT Trygg Serviceavtal innebär förbyggande underhåll av hissar, rulltrappor och/eller portar. Det finns olika valmöjligheter för att skräddasy ALT Trygg för just dina behov. Serviceavtalen har en fast årskostnad.
  • ALT Trygg Jour är ett tillägg som inkluderar hjälp under jourtid - det vill säga kvällar, nätter och helger. Trygg Jour har en fast årskostnad.
  • Kontakta oss för mer inforamtion

Fler case

Hissguiden med ritningar

Svara på några frågor så visar vi vilken hiss som passar bäst för dina behov.
Här finns även ritningar för många av våra hissar. »

Komponenter

Om du önskar något utöver vår standardhiss kan du med ALTs modulsystem anpassa hissen efter dina behov.
Hissdörrar »
Hisskorgar »
Knappar & tablåer »

Lokal tillverkning

Vid fabriken i Alvesta tillverkar vi hissarnas bärande delar och apparatskåpen. På så vis är vi väldigt flexibla.
Produktionen av apparatskåp är speciellt uppskattad då de håller svensk standard och utformning. Detta uppskattas främst av driftstekniker som ska jobba med hissarna under hela dess livslängd.
Lokal produktion främjar dessutom miljön genom minimalt med transporter.

Kontakta oss

 

Kundtjänst: 0472-390 700
Jour: 010-20 500 50
E-post: info@alt.se

Kontaktuppgifter till våra regionkontor eller en specifik medarbetare


Kontaktformulär

Namn
Telefon
Ort
E-postadress
Text/Fråga