Fastighetsbolaget Victoria Park anlitar ALT Hiss för modernisering och service

2020-11-09 13:26:59

Fastighetsbolaget Victoria Park har anlitat ALT Hiss under ett flertal år på flera orter, bland annat i Malmö. Just i Malmö för moderniseringar och efterhand även för service av bolagets hissbestånd.

Vid ombyggnationer och moderniseringar finns det ofta utmaningar då det inte är ovanligt att hissarna behöver anpassas för befintliga byggnaders och hisschakts olika förutsättningar. En av ALT Hiss expertområden är just speciallösningar och hissanpassningar, mycket tack vare företagets smidiga och flexibela modulsystem som gör det möjligt att anpassa och modernisera hela eller delar av en hiss, oavsett fabrikat.  

- I våra ombyggnationer och moderniseringsprojekt har vi ofta önskemål om utformning, färgsättning och liknande, något som ALT Hiss alltid löser, säger Arben Latifi, Områdesansvarig på Victoria Park i Malmö.

Victoria Park i Malmö anlitade från början ALT Hiss för moderniseringar, och med lyckat resultat av dessa har ALT efterhand även fått förtroende att serva fastighetsbolagets hissar. 

Arben Latifi, områdesansvarig på Victoria Park i Malmö, vid några av de fastigheter företaget förvaltar och där ALT Hiss moderniserat och servar hissarna.

 

- När vi väljer leverantör för hisservice är det viktigt att de är reaktiva och snabba på plats. Dessutom behöver de ha vana av och klara att jobba i socialt utsatta områden, där det kan finnas annan problematik än bara hissar i behov av reparation eller service. Allt detta klara ALT Hiss utmärkt, säger Arben Latifi och avslutar:

- ALTs medarbetare är tillgängliga och har god förståelse för vår verksamhet – både när det gäller service och modernisering – så sammanfattningsvis är ALT Hiss en mycket bra samarbetspartner.

 

Om Victoria Park

  • Grundades 2006
  • En av Sveriges största privata fastighetsägare
  • Finns på 14 orter
  • Har totalt 16 700 lägenheter

Läs mer på victoriapark.se

Fler case

Hissguiden med ritningar

Svara på några frågor så visar vi vilken hiss som passar bäst för dina behov.
Här finns även ritningar för många av våra hissar. »

Komponenter

Om du önskar något utöver vår standardhiss kan du med ALTs modulsystem anpassa hissen efter dina behov.
Hissdörrar »
Hisskorgar »
Knappar & tablåer »

Lokal tillverkning

Vid fabriken i Alvesta tillverkar vi hissarnas bärande delar och apparatskåpen. På så vis är vi väldigt flexibla.
Produktionen av apparatskåp är speciellt uppskattad då de håller svensk standard och utformning. Detta uppskattas främst av driftstekniker som ska jobba med hissarna under hela dess livslängd.
Lokal produktion främjar dessutom miljön genom minimalt med transporter.

Kontakta oss

 

Kundtjänst: 0472-390 700
Jour: 010-20 500 50
E-post: info@alt.se

Kontaktuppgifter till våra regionkontor eller en specifik medarbetare


Kontaktformulär

Namn
Telefon
Ort
E-postadress
Text/Fråga