Hisservice & hissunderhåll dygnet runt – för din trygghet

ALT är din servicepartner för bekymmersfritt hissägande - dygnet runt, året runt. Vi utför service på alla typer av hissar, oavsett fabrikat.

Vi tar fram underhållsplaner för dina hissar från enklaste grundservice till fullservice inklusive allt och kan i förväg tala om hur mycket servicen av dina hissar kommer att kosta! 
 

Hisservice 24 timmar om dygnet

Fungerande hissar ger dina hyresgäster hög tillgänglighet och trygghet. Vår hisservice förebygger problem med hissarna. Om något ändå skulle hända finns våra hisstekniker tillhands dygnet runt och är snabbt på plats. Våra servicebilar är väl utrustade för att klara de allra flesta problem som kan uppstå med en hiss.

Hisstekniker till hands

Hos oss är personlig service mer än fina ord. När du kontaktar oss får du oftast tala med samma person. Varje hiss tilldelas en servicetekniker med huvudansvar för hissen.

Våra hisstekniker utbildas kontinuerligt för att kunna ge bästa tänkbara hisservice. De kan också modernisera alla hisstyper och uppgradera dina hissar till den senaste tekniken!

Vi kontrollerar alltid hissens samtliga funktioner

Vid alla servicetillfällen går vi igenom och kontrollerar hissens samtliga funktioner för att säkerställa att den fungerar fullt ut. I servicen ingår också eventuell justering, renhållning av hisschakt och korgtak, påfyllning av smörjmedel med mera.

Vi finns nära dig

Vår hisservice är effektiv och rikstäckande. Det betyder att vi alltid finns nära dig.

Vår larmcentral kan ta mot larm från nödtelefoner och snabbt dirigera ut personal oavsett var i landet hissen finns. Med hjälp av ett kodat larm direkt från hissen får våra hisstekniker alltid rätt information om vilken hiss det gäller och vad som har hänt. Det gör att du snabbt får rätt hjälp!

Vi servar alla hissar - oavsett fabrikat

Alla vanliga reservdelar finns i vårt lager. Det betyder att vi kan utföra service på alla slags hissar, oavsett fabrikat. Vi tänker också både på din ekonomi och miljön. Därför har vi ett utbytessystem, där vi själva renoverar delarna. Snabbt, smidigt och kostnadseffektivt!

Följ era hissar i vårt servicesystem

I vårt servicesystem finns all information såsom utförda servicebesök, eventuella reparationer och felanmälningar, vilket ger en god översikt av era hissar och dess kondition. Som fastighetsägare kan du logga in i servicesystemet och följa de egna hissarna.

Avtalsformer anpassade efter era behov

Vi tar fram underhållsplaner för dina hissar och kan i förväg tala om hur mycket servicen kommer att kosta. Vi utformar avtal från enklaste grundservice till fullservice inklusive allt! 

Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss

Så tycker våra kunder

Inspireras av berättelser från några av våra kunder runt om i landet!  
Läs mer här!
 

” Vi har anlitat ALT i ungefär 5 år. Det fungerar väldigt bra. Faktiskt så bra att vi nu har skrivit avtal med ALT, och successivt ansluter fler objekt till det avtalet.”

– Kent Liljegren, driftchef på Nivika

hisstekniker

Kontakta oss

 

Kundtjänst: 0472-390 700
Jour: 010-20 500 50
E-post: info@alt.se

Kontaktuppgifter till våra regionkontor eller en specifik medarbetare


Kontaktformulär

Namn
Telefon
Ort
E-postadress
Text/Fråga