Rulltrappor och rullramper för nordiska förhållanden

Vi levererar högkvalitiva rulltrappor och rullramper för köpcentrum, butiker, stationer och andra offentliga miljöer.

Våra produkter har högsta energieffektivitet, A+++ (ceritfikat som pdf). De kommer från Suzhou Jiangnan, SJEC - en av de ledande tillverkarna av rulltrappor och rullramper (även kallade rullbanor) i världen. Produkterna är tillverkade i moderna fabriker med hög teknologisk standard. 

För att erhålla europeisk standard anpassas rulltrapporna och rullramperna med bland annat handledare, växel och styrning efter våra krav. Vi förser dessutom alltid produkterna med automatisk smörjning för att optimera livslängden. Det borgar för lång livslängd och låga driftskostnader.

Rulltrappor och rullramper för nordiska förhållanden

ALT Slimline - rulltrappan för offentlig miljö

Våra rulltrappor används främst i miljöer som butiker, varuhus och köpcenter. Rulltrappan går också att anpassa för exempelvis offentliga miljöer som tågstationer. I butiksutförande har rulltrapporna glasbalustrader med slimlinehandledare. Det gör att det ser ut som om handledaren är fäst direkt på balustradglaset, vilket ger ett luftigt intryck. Tillvalen är många, exempelvis sockelbelysning som spotlight eller led-ring, färgade handledare och olika nivåer av ecodrift.

 
rullramp

ALT Rullramp - med brett användningsområde

Våra rullramper har samma användningsområden som vår rulltrappa, men med skillnaden att de även kan transportera kundvagnar, bagagekärror och barnvagnar. Tillvalen är många, exempelvis sockelbelysning som spotlight eller led-ring, färgade handledare och olika nivåer av ecodrift.

 
ALT Rulltrappa Heavy Duty

ALT Commercial - trafiktrappan för tuffa miljöer

Den här rulltrappan används främst i miljöer där det ställs hårda krav på material och driftsäkerhet. Det kan vara i tunnelbanor, järnvägsstationer eller utomhus under tak. Den här rulltrappan är av typ Heavy Duty - vilket innebär att den är förstärkt, varmgalvaniserad och har balustradsidor i rostfri plåt.

 
 

Referensinstallationer

rulltrappa

Kosta Outlet

Mod FET 12 1000 Installerade i Kosta Outlet Kosta 2006

Kontakta oss

 

Kundtjänst: 0472-390 700
Jour: 010-20 500 50
E-post: info@alt.se

Kontaktuppgifter till våra regionkontor eller en specifik medarbetare

 

Kontaktformulär

Namn
Telefon
Ort
E-postadress
Text/Fråga