Heimstaden: ”Kunnig och serviceminded personal”

2021-02-26 16:25:41

ALTs samarbete med fastighetsbolaget Heimstaden går långt tillbaka. Redan 2006 skrevs serviceavtalet som gäller än idag, då med fastighetsbolaget Månen Fastigheter som 2007 blev en del av Heimstaden. 

Nicklas Forsberg, Heimstadens fastighetsförvaltare i Ljungby, har under åren ansvarat för Heimstadens fastigheter på en rad orter. Han har också varit med sedan serviceavtalet med ALT Hiss skrevs:

- Vi är jättenöjda med ALT Hiss, de är kunniga och har dessutom konkurrenskraftiga priser. Mycket är personrelaterat, det har ju jättemycket med personkemi att göra att ett sånt här samarbete ska fungera. Och att vi anlitat ALT Hiss i bra många år nu visar att de har medarbetare som är ”serviceminded” och lätta att ha med att göra, både servicetekniker och personalen på kontoret. 

Heimstaden har 850 lägenheter och 65 lokaler i sitt bestånd i Ljungby.

- Kalle Johansson till exempel (servicetekniker i Ljungby) är lugnet själv och har ett trevlig och hjälpsamt bemötande. Och Peter Reinholdsson har jag mycket och bra kontakt med. Från början som servicetekniker och nu kring anbud och avtal. Det märks att de vill hjälpa till.

Nicklas Forsberg säger att det såklart händer att hissarna krånglar, men menar att man får vara lite ödmjuk då det är komplicerade produkter med mycket teknik som ska fungera. ALT Hiss löser också reparationer och service på ett bra sätt och snabbt.

- I de enstaka fall det varit mer svårlösta fall tar ALT Hiss ansvar och jobbar på för att hitta lösningar så att hissarna ska fungera normalt. Och det är ju väldigt viktigt för oss, då det ytterst drabbar våra hyresgäster om inte hissarna fungerar, säger Nicklas Forsberg.

ALT Hiss utför inte bara service och reparationer på Heimstadens hissar. De utför också utbyten och moderniseringar. I de fallen tar Heimstaden och Nicklas Forsberg in anbud. Såhär långt har det gått bra för ALT Hiss.

- ALT Hiss har visat sig konkurrenskraftiga och hittills fått utföra samtliga moderniseringar eller utbyten – och alltid klarat hålla tidsplanerna, avslutar Nicklas Forsberg.     

En av de senste hissarna som moderniserats i Heimstadens bestånd i Ljungby, en specialanpassad så kallad smalhiss.

Om Heimstaden

  • Heimstaden är ett europeiskt bostadsfastighetsbolag vars vision är att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden – Friendly Homes.
  • Företaget bildades i Sverige 1998. Köptes 2005 upp av Ivar Tollefsen som är majoritetsägare
  • Heimsstaden är idag ett stort fastighetsbolag med verksamhet runt om i Europa
  • I Sverige har företaget runt 40.000 lägenheter totalt
  • I Ljungby har man 850 lägenheter och 65 lokaler
  • Läs mer på: www.heimstaden.se

 

Heimstaden anlitar ALT Hiss på en rad orter i Småland och Blekinge, bland annat i Ljungby.

 

Fler case

Hissguiden med ritningar

Svara på några frågor så visar vi vilken hiss som passar bäst för dina behov.
Här finns även ritningar för många av våra hissar. »

Komponenter

Om du önskar något utöver vår standardhiss kan du med ALTs modulsystem anpassa hissen efter dina behov.
Hissdörrar »
Hisskorgar »
Knappar & tablåer »

Lokal tillverkning

Vid fabriken i Alvesta tillverkar vi hissarnas bärande delar och apparatskåpen. På så vis är vi väldigt flexibla.
Produktionen av apparatskåp är speciellt uppskattad då de håller svensk standard och utformning. Detta uppskattas främst av driftstekniker som ska jobba med hissarna under hela dess livslängd.
Lokal produktion främjar dessutom miljön genom minimalt med transporter.

Kontakta oss

 

Kundtjänst: 0472-390 700
Jour: 010-20 500 50
E-post: info@alt.se

Kontaktuppgifter till våra regionkontor eller en specifik medarbetare


Kontaktformulär

Namn
Telefon
Ort
E-postadress
Text/Fråga