Niklas Stolpe – problemlösare av rang

2023-10-20 09:23:21

På regionkontoret i Norrköping jobbar Niklas Stolpe. Han arbetar i huvudsak med fördjupande felsökning och konstruktioner av olika speciallösningar.

Niklas Stolpe har arbetat med hissar sedan 1998 och på ALT Hiss sedan 2019. Han har en bakgrund som elektriker och elingenjör. Niklas började sin bana i hissbranschen som servicetekniker.

– Jag gillar att arbeta med hissar. Det är brett – det är el, hydraulik, man får röra på sig och vara ute och skruva. Och inte minst är det kul med kundkontakter och att lösa problem. Jobbet blir helt enkelt aldrig enformigt, säger Niklas Stolpe.

På lagret har han en testbänk där han provar fram och dokumenterar olika lösningar på problem och utmaningar som uppstår, inte minst med äldre hissar.

- Vi har hand om service på en del lite äldre hissar av olika fabrikat. Den äldsta hissen helt i original är faktiskt från mitten av 1930-talet, så med dem till exempel uppstår det lite då och då saker som kräver speciallösningar. Och även när vi moderniserar äldre hissar måste man ibland vara kreativ för att få det att fungera, säger Niklas Stolpe. 

 

Fler case

Hissguiden med ritningar

Svara på några frågor så visar vi vilken hiss som passar bäst för dina behov.
Här finns även ritningar för många av våra hissar. »

Komponenter

Om du önskar något utöver vår standardhiss kan du med ALTs modulsystem anpassa hissen efter dina behov.
Hissdörrar »
Hisskorgar »
Knappar & tablåer »

Lokal tillverkning

Vid fabriken i Alvesta tillverkar vi hissarnas bärande delar och apparatskåpen. På så vis är vi väldigt flexibla.
Produktionen av apparatskåp är speciellt uppskattad då de håller svensk standard och utformning. Detta uppskattas främst av driftstekniker som ska jobba med hissarna under hela dess livslängd.
Lokal produktion främjar dessutom miljön genom minimalt med transporter.

Kontakta oss

 

Kundtjänst: 0472-390 700
Jour: 010-20 500 50
E-post: info@alt.se

Kontaktuppgifter till våra regionkontor eller en specifik medarbetare


Kontaktformulär

Namn
Telefon
Ort
E-postadress
Text/Fråga