Nivika: ”Samarbetet med ALT fungerar bra och vi utökar det successivt”

2022-06-16 09:26:35

Nivika, med bas i Värnamo, är ett fastighetsbolag som både hyr ut lägenheter och kommersiella lokaler, och som dessutom bygger nya fastigheter i egen regi. I drygt 5 års tid har Nivika anlitat ALT Hiss både vid nybyggnationer och för service.

 
Kent Liljegren är driftchef på Nivika och har varit med sedan starten för 22 år sedan. Han berättar att Nivika under de senaste åren, så långt de kan påverka i olika projekt, använder hissar från ALT. Det är också så att Nivika till stor del anlitar byggfirman GBJ Bygg som sin tur har nära samarbete med ALT, och därmed blir det ALT-hissar i de projekten. Något som Kent Liljegren berättar att de är väldigt nöjda med:
 
– Vi har anlitat ALT i ungefär 5 år. Det fungerar väldigt bra. Faktiskt så bra att vi nu har skrivit avtal med ALT, och successivt ansluter fler objekt till det avtalet.
 
Kent Liljegren berättar att han, och hans kollegor, framför allt uppskattar smidigheten och de korta kontaktvägarna hos ALT.
 
 
– Det är aldrig några långbänkar och det är lätt att få tag på folk som löser eventuella problem, både gällande avtal och service, säger han och fortsätter:
 
– Bemötandet och kompetensen hos ALTs medarbetare är väldigt bra. Det är en av de stora anledningarna till att vi valt att byta leverantör, just att det funkar så bra i kontakterna med dem. Vi är jättenöjda.
 
Vid val av hissleverantör, både för nyhiss och service, är närheten samt snabba kontakt- och beslutsvägar viktiga menar Kent. 
 
– Jag uppskattar också att det alltid går att rådfråga ALT. De försöker inte ”lura på oss” något. Frågar vi till exempel ifall en viss hiss behöver bytas eller om det går att köra vidare med den som den är får vi ett ärligt och relevant svar.
 
Kent säger att han inte har ser några avgörande skillnader mellan ALTs hissar och andra leverantörers hissar i drift. Däremot är ALTs hisslösningar i grunden flexibla, något som man på Nivika uppskattar.
 
– Den stora fördelen med själva hissarna från ALT är att vi kan få dem helt anpassade, exempelvis gällande mått. Där är det väldigt flexibelt och det känns som det mesta är lösbart hos ALT, avslutar Kent Liljegren.
 
 

Om Nivika

• Nivika är ett noterat fastighetsbolag baserat i Värnamo som startades år 2000.
• Företaget bygger, förädlar och förvaltar fastigheter.
• Nivika äger ett 100-tal fastigheter, främst i Skåne, Småland och Halland.
• Nivika eftersträvar hög standard på sina fastigheter, exceptionellt nöjda hyresgäster och arbetar för att vara en drivande aktör för ett mer hållbart samhälle. 
• Läs mer på www.nivika.se
 

Fler case

Hissguiden med ritningar

Svara på några frågor så visar vi vilken hiss som passar bäst för dina behov.
Här finns även ritningar för många av våra hissar. »

Komponenter

Om du önskar något utöver vår standardhiss kan du med ALTs modulsystem anpassa hissen efter dina behov.
Hissdörrar »
Hisskorgar »
Knappar & tablåer »

Lokal tillverkning

Vid fabriken i Alvesta tillverkar vi hissarnas bärande delar och apparatskåpen. På så vis är vi väldigt flexibla.
Produktionen av apparatskåp är speciellt uppskattad då de håller svensk standard och utformning. Detta uppskattas främst av driftstekniker som ska jobba med hissarna under hela dess livslängd.
Lokal produktion främjar dessutom miljön genom minimalt med transporter.

Kontakta oss

 

Kundtjänst: 0472-390 700
Jour: 010-20 500 50
E-post: info@alt.se

Kontaktuppgifter till våra regionkontor eller en specifik medarbetare


Kontaktformulär

Namn
Telefon
Ort
E-postadress
Text/Fråga