Servicetekniker (Stockholm Norrort/Västerort)

2023-01-25 08:46:26

Vi söker självgående servicetekniker som huvudsakligen kommer att arbeta med Service och felsökning till Stockholm Norrort/Västerort. 

Vi har nyligen vunnit en upphandling på Upplands-Bro som kräver att vi utökar vår befintliga personalstyrka.
Du har ett antal egna servicehissar du ansvarar för men kommer också en del av tiden åka på felanmälda objekt, alla typer av hissar.
 
Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga. För att lyckas i rollen som Servicetekniker ser vi gärna att du har arbetat med hissar tidigare, men även som elektriker/felsökare från andra branscher är en bra bakgrund. 

Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil, och du kommer turas om med dina kollegor om att ha jour/beredskap. 

Vill du veta mer?

Kontakta vår servicearbetsledare Kristoffer Morén på telefon 08-410 212 68 eller skicka honom ett mejl på kristoffer.moren@althiss.se, om du vill veta mer, 

Ansökan 

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt fåmansägt företag med personalen som största tillgång och egen produktion för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan till ansokan@alt.se 
Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar. 
Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!

Ort: Stockholm
Typ av anställning: Heltid
Verksamhetsområde: Servicetekniker, fältverksamhet

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer