Servicetekniker (Norrköping och Östergötland)

2023-05-12 13:54:40

Arbetsuppgifter

Vill du ha ett arbete med varierande arbetsdagar och stor frihet under ansvar där du är delaktig i att planera din egen dag?  Om det låter spännande så söker vi nu en servicetekniker till Norrköping och Östergötland. Som servicetekniker kommer du att utföra service och reparationer av hissar, portar, automatiska dörrar och lastkajer på egen hand och i team inom distriktet. 

Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående. Du trivs även med att träffa folk och ge bra service. Att bli en del av ett produktivt och sammansvetsat team är oerhört viktigt och vi lägger därför stor vikt vid att du har rätt inställning och motivation. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.  

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet från el och mekanik och inom hydraulik samt arbetserfarenhet från hissar & portar. Du ska kunna svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort fodras.

Ansökan

Rekryteringen sker löpande så tveka inte på att skicka in din ansökan till oss omgående. Skicka ansökan med ditt CV till: info@alt.se

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer