Servicetekniker (Göteborg och Västra Götaland)

2023-05-12 13:46:33

Arbetsuppgifter

Vi söker en servicetekniker till region Göteborg och Västra Götaland. Som servicetekniker lovar vi dig ett omväxlande och fritt jobb där du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering av hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och inom laget har du egna hissar som du ansvarar för.
Beredskap ingår i tjänsten.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.

Kvalifikationer

Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du ha elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar.  Hisserfarenhet är meriterande. B-körkort fodras då du tillhandahåller en servicebil. 

 Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående. Du är vårt ansikte ut mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga, du trivs med att träffa folk och ge våra kunder den bästa servicen.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta vår servicechef på erik.bjorkgren@alt.se eller 072-151 68 64. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är en av våra största tillgångar! Skicka in din ansökan till ansokan@alt.se

Ort: Göteborg och Västra Götaland
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Sista ansökningsdatum: 2023-06-16

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer