Säljare nyhiss (Alvesta)

2023-05-17 12:47:17

Vi söker en säljare nyhiss för våra hissar, rulltrappor och portar. Tillsammans med vår övriga säljkår kommer du att jobba med den lokala marknaden där du får ett eget ansvarsområde.

Som säljare jobbar du proaktivt för att hitta nya kunder såväl som befintlig kundvård. Med hjälp av vår kalkylator utformar du slutliga offerter och ansvar för dess kvalité och att de följer förfrågningsunderlaget.

Målgruppen är huvudsakligen byggföretag men också privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare, fastighetsbolag, kommuner mm.

Du är placerad i Alvesta och reser huvudsakligen i Småland, Blekinge eller Halland, men även till viss del mot övriga regioner.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.

Kvalifikationer

Som säljare är det fördel att ha erfarenhet av byggbranschen och en bra känsla för teknik. Som person är du duktig på att bygga relationer och är lyhörd för kundernas behov. Det är också viktigt att du är social och kontaktskapande och trivs med att jobba gentemot organisationens mål och visioner.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta vår försäljningschef på peter.kjellsson@althiss.se eller 0472-390 702. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är vår största tillgång! Skicka in din ansökan till ansokan@alt.se. Rekrytering sker löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Ort: Alvesta
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Säljare
Sista ansökningsdatum: 2023-06-16

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer