Montagearbetsledare (Stockholm)

2022-12-30 11:41:54

Vi söker en arbetsledare till vårt regionkontor i Stockholm för att leda montagearbetet. Vi har idag 7 montörer i teamet som du kommer att ansvara och planera arbetet för. Det finns också stor potential till verksamhetsutveckling av arbetsmetoder tillsammans med övriga arbetsledare och våra montörer.
Du är placerad vid vårt kontor i Saltsjö-Duvnäs och reser huvudsakligen i området mellan Södertälje och Uppsala med egen tjänstebil.

Vem är du?

Vi ser gärna att du i första hand har erfarenhet från en ledande eller samordnande roll och några års praktisk erfarenhet från byggbranschen. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. Kontaktytorna är många så det är viktigt att du trivs med flera sociala kontakter både internt och externt, samarbete är ledordet för att uppnå resultat. Vi tror att du är en serviceinriktad lagspelare som har goda ledaregenskaper och har förmågan att motivera dina medarbetare och leda gruppen på ett effektivt sätt. Arbetet som arbetsledare kräver  ofta snabba beslut och ageranden, vilket medför att du bör ha ett stort driv och kunna arbeta problemlösande i ett högt tempo.

Varför jobba hos oss?

Hos oss får du tryggheten att vara en del av ett stort, expansivt och stabilt företag med långsiktiga lokala ägare. Kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter erbjuds i en kultur som präglas av trygghet, trovärdighet och rejäla arbetssätt. Att arbeta på ALT Hiss innebär att vara en del av en tillväxtresa, t o m årets branschvinnare 2022. Vi vill att du ska känna att du har inflytande att påverka både din egen och våra kunders möjligheter till utveckling.

Vill du veta mer?

Kontakta vår tf regionchef Erik Björkqvist, 0472-390730 eller vår montagechef Magnus Lundstedt på 0472-390 718, du kan också mejla på förnamn.efternamn@alt.se 

Ansökan 

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan till ansokan@alt.se
Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar men sista datum är 31 januari.

 

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer