Moderniseringstekniker (Stockholm)

2023-05-12 15:30:17

Arbetsuppgifter

Vi söker en moderniseringstekniker till region Stockholm. Som moderniseringstekniker lovar vi dig ett omväxlande och fritt jobb där du kommer arbeta med modernisering av befintliga hissar i olika omfattning och fabrikat. 

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet av såväl el- som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet. Vi vill även att du har ett par års erfarenhet av arbete med hissar, exempelvis modernisering, installation och/eller reparation. 

Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående. Du trivs även med att träffa folk och ge våra kunder den bästa servicen.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta vår regionchef Mattias Bergström på mattias.bergstrom@alt.se eller på 0734684192. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är en av våra största tillgångar! Skicka in din ansökan till ansokan@alt.se. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
 
Ort: Stockholm
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Sista ansökningsdatum: 2023-06-16

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer