Moderniseringstekniker (Göteborg och Västra Götaland)

2023-05-12 13:36:55

Arbetsuppgifter

Vi söker två stycken moderniseringstekniker till region Göteborg och Västra Götaland. Som moderniseringstekniker lovar vi dig ett omväxlande och fritt jobb där du kommer arbeta med modernisering av befintliga hissar i olika omfattning och fabrikat. Du jobbar oftast i par.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.

Kvalifikationer

Vi vill att du har erfarenhet av såväl el som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet. Hisserfarenhet är en stark merit. 

Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående. Du trivs även med att träffa folk och ge våra kunder den bästa servicen.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta vår regionchef Patrik Magnusson på patrik.magnusson@alt.se eller på 031-757 28 55. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är en av våra största tillgångar! Skicka in din ansökan till ansokan@alt.se

Ort: Göteborg och Västra Götaland
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Sista ansökningsdatum: 2023-06-16 

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer