Kontraktssäljare (Alvesta)

2023-05-17 08:02:43

Vi söker en ny kollega till tjänsten som kontraktsäljare där din viktigaste uppgift blir att skapa förtroende, lära känna kunderna och bygga långsiktiga relationer.

 
Huvudsysselsättningen är försäljning av serviceavtal till på marknaden förekommande hissar, rulltrappor och portar. Du kommer utöver lokal försäljning även ansvara för storkunder vid våra regionkontor där du samarbetar med serviceteknikerna samt servicearbetsledarna på plats. I tjänsten kommer du även att assistera vår serviceavdelning med uppdrag såsom att ta fram underhållsplaner samt vara med och utveckla nya avtal och tjänster för vår eftermarknad. Även viss samordning av vårt verksamhetssystem ingår i tjänsten. 
Målgruppen är privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare, rikstäckande fastighetsbolag, kommuner och landsting. 
 
Du är placerad i Alvesta men reser ca 1 dag i veckan i Småland, Blekinge eller Halland samt storstäderna när det gäller riksavtal.  Kvällsmöten kan förekomma. 
 
Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.

Kvalifikationer

Som person är du social, kontaktskapande och duktig på att bygga relationer. Det är också viktigt att du har ett sinne för affärer och en stark drivkraft. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, rätt personlighet med ett bra driv avgör. 

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta vår servicechef Daniel Josefsson på daniel.josefsson@althiss.se eller 0472-390 733 alternativt vår försäljningschef Peter Kjellsson peter.kjellsson@althiss.se eller 0472-390 702. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är vår största tillgång! Skicka in din ansökan till ansokan@alt.se. Rekrytering sker löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
 
Ort: Alvesta
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Kundansvarig eftermarknad
Sista ansökningsdatum: 2023-06-16

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer