Hisstekniker (Jönköping)

2022-06-30 11:03:07

Vill du arbeta på ett framgångsrikt hissföretag?

Vi söker självgående hisstekniker till Jönköping!

Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta arbetslaget egna hissar som just du ansvarar för.
Du är placerad på vårt Jönköpingskontor och att representera ALT Hiss innebär att du har en egen produkt och varumärke i ryggen med närhet till produktion och huvudkontor.
Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.
Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med en vecka per tillfälle.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Vill du jobba för ett företag där långsiktighet värderas högt, känns det dessutom rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag där du som medarbetare värderas högt som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan via Ansök nu på Blocket jobb!

Frågor?

Kontakta våra servicearbetsledare Greger Johansson, tel 0472-390 719 eller servicechef Daniel Josefsson, 0472-390 733, du når dom också på mejl: förnamn.efternamn@alt.se

Vill du jobba på någon annan region? Bara höra av dig för vi sökerockså aktivt tekniker i Göteborg, Blekinge och Stockholm utöver Jönköping.

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar!