Hisstekniker (Eskilstuna)

2024-02-01 09:25:23

ALT Hiss växer och vi håller just nu på att etablera oss i Eskilstuna med omnejd och söker därför en hisstekniker till området. Som hisstekniker lovar vi dig ett omväxlande och fritt jobb där du kommer att arbeta med service, mindre reparationer och förebyggande underhåll.

Du kommer att arbeta självständigt i regionen men med stöttning av dina kollegor i Stockholm. Det är därför av största vikt att du som person har förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt, kunna ta egna initiativ, och prioritera och planera ditt arbete på egen hand.
Beredskap ingår i tjänsten.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är en av våra största tillgångar!

Kvalifikationer

Tidigare erfarenhet inom hissbranschen är ett krav. Du ska ha ett tekniskt intresse och förståelse för mekanik och har tidigare erfarenhet av arbete med teknisk problemlösning.  Det är också viktigt att du trivs med kundkontakt och det faller sig naturligt för dig att vårda våra kundrelationer.  
Du ska även kunna kommunicera flytande på svenska i både tal och skrift.  B-körkort är ett krav då du tillhandahåller en tjänstebil.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta vår Regionchef i Stockholm Mattias Bergström på 073-468 41 92. 

Skicka in din ansökan till ansokan@althiss.se. Märk ansökan med ”hisstekniker Eskilstuna”.
 


Ort: Stockholm / Eskilstuna
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Sista ansökningsdatum: 2024-02-22


Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer