Hissmontörer och servicetekniker (Jönköping)

2022-09-26 12:47:09

Vi behöver utöka med hissmontörer och servicetekniker i Jönköping för såväl montage som förebyggande underhåll av hissar och rulltrappor.  

Som hissmontör jobbar du dels med montage av våra egna hissar, men också modernisering av befintliga i olika omfattning och fabrikat. Ett omväxlande och fritt jobb där vi vill att du har erfarenhet av såväl el som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet. Du jobbar oftast i par med en erfaren montör men också ensam med eget ansvar för montagen. Du behöver B-körkort då ni har en montagebil. Vid montage längre från din placeringsort kan även övernattning förekomma.
 
Som servicetekniker utför du förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta laget egna hissar som just du ansvarar för.
Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga. 
Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i servicetjänsten med en vecka per tillfälle.
 
Hisserfarenhet är en stark merit men inget nödvändigt då vi jobbar med lärlingssystem i kombination med utbildning!
Friare arbete under ansvar är svårt att hitta!


Varför jobba hos oss?

ALT Hiss producerar hissarna i småländska Alvesta, vi ritar och bygger till exempel apparatskåp vilket gör att du kan se och förstå vad det är du arbetar med!

Våra montörer och tekniker är bosatta i Sverige och anställda av oss och vi behöver fler tekniker placerade i just Halmstad/Falkenberg, vi ser oss som det lokalaste alternativet du kan hitta där tillväxten hamnar i Sverige och arbetskraften bidrar t o m i hemkommunen genom våra lokalkontor. Du kan göra dina åsikter hörda om material och utförande och få förklaring till varför saker ser ut som dom gör.
Omväxling brukar vara stimulerande och vi erbjuder detta genom att vi har en mix av marknadens bredaste hissprogram för såväl nya hissar som modernisering med fokus på likväl flerbostadsbostadshus, kontor, sjukhus som industri. Du kommer i kontakt med såväl hydraul som linhissar och en och annan skruvhiss, varje produkt på sin plats!
 
Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan till ansokan@alt.se, vi har inget sista datum utan avgör när rätt sökande hörts av!

Vill du veta mer kontaktar du vår montagechef Magnus Lundstedt på magnus.lundstedt@alt.se eller 0472-390 718 - eller vår serviceansvarig Greger Johansson på greger.johansson@alt.se eller telefon 0472-390 719.
 
Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar och värderas efter det!
 
Ort: Jönköping
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Fältverksamhet

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer