Hissmontör (Växjö/Alvesta)

2022-06-16 08:26:25

Vill du jobba i en framtidsbransch?

Vi behöver utöka med hissmontörer till Växjö/Alvesta för såväl montage av våra nyhissar som modernisering av befintliga i olika omfattning och fabrikat. Ett omväxlande och fritt jobb där vi vill att du har erfarenhet av såväl el som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet. Du jobbar oftast i par med en erfaren montör men också ensam med eget ansvar för montagen. Hisserfarenhet är en stark merit men inget nödvändigt då vi jobbar med lärlingssystem!

Varför jobba hos oss?

ALT Hiss producerar hissarna i Alvesta, vi ritar och bygger t ex apparatskåp vilket gör att du kan se och förstå vad det är du arbetar med. Du kan göra dina åsikter hörda om material och utförande och få förklaring till varför saker ser ut som dom gör.
Omväxling brukar vara stimulerande och vi erbjuder detta genom att vi har en mix av marknadens bredaste hissprogram för såväl nya hissar som modernisering med fokus på likväl flerbostadsbostadshus, kontor, sjukhus som industri. Du kommer i kontakt med såväl hydraul som linhissar och en och annan skruvhiss, varje produkt på sin plats!

Vem är du?

Vi vill att du har känsla för och helst erfarenhet av såväl el som mekanik och förstås serviceinriktad och kreativ då framför allt modernisering kräver lite extra tankearbete och då kan det vara i miljö med hyresgäster eller personal i fastigheten.
Du gillar flexibilitet och omväxling då dagarna sällan är lika varandra och körkort är förstås ett krav.

Frågor och ansökan

Då kan du läsa om oss på alt.se eller kontakta vår montagechef Magnus Lundstedt på 0472-390 718, du kan också med fördel mejla Magnus på magnus.lundstedt@alt.se

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan via Ansök Nu på Blocket jobb.

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar och behöver dig snarast!

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer