Hissmontör bostadsanpassningar (Kalmar)

2024-02-08 13:00:44

Vill du ha ett arbete där du får vara med och göra konkret skillnad i människors liv kan det här vara en tjänst för dig. Vi söker en ny kollega som kommer att arbeta som hissmontör för bostadsanpassningar och specialhissar för människor i behov.

Vi strävar efter att skapa trygga och tillgängliga boendemiljöer för alla. Du kommer att arbeta med montage, förebyggande underhåll samt felavhjälpning. Det är ett fritt och omväxlande arbete med tekniskt utmanande arbetsuppgifter.  Placeringsort är Kalmar men det kan även bli aktuellt med resor.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är en av våra största tillgångar!  

Kvalifikationer

I denna tjänst är det viktigt att ha förståelse för elscheman och tekniska ritningar, vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete med denna typ av arbetsuppgifter. Har du elutbildning är det meriterande men inget krav. Du bör också ha erfarenhet av arbete som montör och/eller servicetekniker inom relevant område sedan innan. Du ska ha teknisk kunskap och mekanisk förståelse. Som person ska du ha förmågan att tänka logiskt och kunna lösa tekniska problem. Det är också av största vikt att du har förmågan att arbeta självständigt och kan driva ditt eget arbete framåt.

B-körkort fodras då du tillhandahåller en servicebil. B96 är meriterande men inget krav.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten kontakta Erik Johansson på 0480-36 25 50.

Rekrytering sker löpande och kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka in din ansökan till ansokan@althiss.se. Märk ansökan med ” Hissmontör bostadsanpassningar”.


Ort: Kalmar
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Hissmontör
Sista ansökningsdatum: 2024-02-29


 Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i denna rekrytering.  

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer