Elmontör (Alvesta)

2024-02-05 08:53:17

Vi söker en elmontör med placering på vår elverkstad i Alvesta. Som elmontör kommer du att arbeta med bland annat byggnation av apparatskåp, trycknappsutrustning, kabelstammar med mera.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är en av våra största tillgångar!

Kvalifikationer

Vi kommer att lägga stor vikt på personligheten, det är viktigt att du är nyfiken, har rätt inställning och en vilja att lära dig. Elutbildning eller erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inget krav.  Är du dessutom en händig person och noggrann i ditt utförande kan detta vara en tjänst för dig.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där arbetet sker både enskilt men också i samspel med dina kolleger och det är därför av största vikt att du är en bra lagspelare.

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta vår logistikchef Håkan Bengtsson på 0472-390 720. Skicka in din ansökan till ansokan@althiss.se  och märk ansökan med ”Elmontör Alvesta”.
 


Ort: Alvesta
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Elmontör
Sista ansökningsdatum: 2024-02-29


Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.  

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer