Arbetsledare (Stockholm)

2023-06-30 12:12:20

Vi söker en arbetsledare till vårt regionkontor i Stockholm för att leda montagearbetet av nya hissar samt modernisering av befintliga hissar. Vi har idag 7 montörer i teamet som du kommer att ansvara och planera arbetet för. Det finns också stor potential till verksamhetsutveckling av arbetsmetoder tillsammans med övriga arbetsledare och våra montörer. Du är placerad vid vårt kontor i Saltsjö-Duvnäs och reser huvudsakligen i området mellan Södertälje och Uppsala med egen tjänstebil.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i ett expansivt företag med ett öppet och positivt klimat där du som medarbetare har stor frihet under ansvar. Du kommer att ha kollegor i världsklass, bra villkor och stor möjlighet att utvecklas med företaget.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet från hiss- och/eller byggbranschen eller annat som arbetsgivaren finner likvärdigt. Erfarenhet från en ledande eller samordnande roll är meriterande men inget krav. Du ska vara en trygg person med en förmåga att motivera dina medarbetare samt planera och leda gruppens arbete på ett effektivt sätt. Arbetet kräver också god social kompetens då kontaktytorna är många, både internt och externt, och du ska därför ha lätt för att bygga bra och långsiktiga relationer med såväl kunder som medarbetare.  

Ansökan

Om du har frågor om tjänsten, kontakta vår regionchef Mattias Bergström på 0734-684192. Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag där personalen är en av våra största tillgångar! Skicka in din ansökan till ansokan@alt.se. Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ort: Stockholm
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Arbetsledare
Sista ansökningsdatum: 2023-09-04


Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp.

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer