Hisservice & hissunderhåll dygnet runt – för din trygghet

Hisservice 24 timmar om dygnet

Fungerande hissar ger dina hyresgäster hög tillgänglighet och trygghet. Vår hisservice förebygger problem med hissarna. Om något ändå skulle hända finns våra hisstekniker tillhands dygnet runt och är snabbt på plats. Våra servicebilar är väl utrustade för att klara de allra flesta problem som kan uppstå med en hiss.

Hisstekniker till hands

Hos oss är personlig service mer än fina ord. När du kontaktar oss får du oftast tala med samma person. Vi vet vilka hissar du talar om!

Vi ger dig en komplett underhållsplan av dina hissar som gör att du enkelt kan planera hissunderhållet och göra en långsiktig och hållbar budget. Du har även möjlighet att få en rapport om hissens historia.

Våra hisstekniker utbildas kontinuerligt för att kunna ge bästa tänkbara hisservice. De kan också modernisera alla hisstyper och uppgradera dina hissar till den senaste tekniken!

Vi finns nära dig

Vår hisservice är effektiv och rikstäckande. Det betyder att vi alltid finns nära dig.

Vår larmcentral kan ta mot larm från nödtelefoner och snabbt dirigera ut personal oavsett var i landet hissen finns. Med hjälp av ett kodat larm direkt från hissen får våra hisstekniker alltid rätt information om vilken hiss det gäller och vad som har hänt. Det gör att du snabbt får rätt hjälp!

Reservdelar för hela marknadens hissar

Alla vanliga reservdelar finns i vårt lager. Det betyder att vi kan serva alla slags hissar, oavsett fabrikat. Vi tänker också både på din ekonomi och miljön. Därför har vi ett utbytessystem, där vi själva renoverar delarna. Snabbt, smidigt och kostnadseffektivt!

Så tycker våra kunder

Inspireras av berättelser från några av våra kunder runt om i landet!  
Läs mer här!
 

” Vi har anlitat ALT för underhåll av våra hissar i flera år. Personalen är trevlig och duktig – hissarna fungerar utmärkt!”

– Stefan Lind, Fastighets AB Corallen

hisstekniker

Kontakta oss

 

Kundtjänst: 0472-390 700
Jour: 010-20 500 50
E-post: info@alt.se

Kontaktuppgifter till våra regionkontor eller en specifik medarbetare


Kontaktformulär

Namn
Telefon
Ort
E-postadress
Text/Fråga