Servicetekniker och hissmontörer (Göteborg)

2022-12-11 11:15:00

Vi behöver utöka med servicetekniker i Göteborg/Västra Götaland för såväl montage som förebyggande underhåll av hissar och rulltrappor.

Vi är ett fulländat regionkontor med säljare och arbetsledare både för nyinstallation och modernisering

Som servicetekniker utför du förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta laget egna hissar som just du ansvarar för.

Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.

Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i servicetjänsten med en vecka per tillfälle.

Hisserfarenhet är en stark merit men inget nödvändigt då vi jobbar med lärlingssystem i kombination med utbildning!

Friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Varför jobba hos oss?

ALT Hiss producerar hissarna i Småländska Alvesta, vi ritar och bygger t ex apparatskåp vilket gör att du kan se och förstå vad det är du arbetar med, i Halländska Varberg tillverkas t ex våra tablåer!

Våra montörer och tekniker är bosatta i Sverige och anställda av oss och vi behöver fler tekniker hela tiden, vi ser oss som det lokalaste alternativet du kan hitta där tillväxten hamnar i Sverige och arbetskraften bidrar t o m i hemkommunen genom våra lokalkontor. Du kan göra dina åsikter hörda om material och utförande och få förklaring till varför saker ser ut som dom gör.

Omväxling brukar vara stimulerande och vi erbjuder detta genom att vi har en mix av marknadens bredaste hissprogram för såväl nya hissar som modernisering med fokus på likväl flerbostadsbostadshus, kontor, sjukhus som industri. Du kommer i kontakt med såväl hydraul som linhissar och en och annan skruvhiss, varje produkt på sin plats!

Känns det rätt att fortsätta karriären i ett expansivt företag med personalen som största tillgång för att ge kunden bästa service, skicka då din ansökan, för er som jobbar eller har jobbat med hiss går det bra att ringa. Vi har inget sista datum utan avgör när rätt sökande hörts av!

Hissmontör

kontaktar du vår Regionchef Patrik Magnusson

patrik.magnusson@alt.se , tel: 031-757 28 55

Servicetekniker

kontaktar du vår Servicechef Erik Björkgren

erik.bjorkgren@alt.se, tel 031-757 28 64

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar men sista datum är 23-01-09.

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är en av våra största tillgångar och värderas efter det!

  Alla jobb

Möt några av oss på ALT

Magnus Norberg, servicetekniker:

”Varierande arbetsdagar och samarbetet med kollegorna betyder mycket”

Läs mer


Maria Gustavsson, orderberedning:

”Jag har alltid trivts på jobbet. Vi har stor frihet under ansvar!”

Läs mer


Alem Šhabaz, tillverkning: 

”Jag känner mig stolt över att vara en del av ALT-familjen”

Läs mer