Vårt hissföretag – en serviceinriktad och pålitlig helhetsleverantör

Vårt hissföretag – en serviceinriktad och pålitlig helhetsleverantör

 

Sedan många år är ALT Hiss väl etablerade som en komplett, rikstäckande leverantör av hissar och rulltrappor för alla lyfthöjder och laster.

ALT Hiss är ett helt fristående och ägarlett hissföretag. Vårt breda produktsortiment gör oss unika som enda rikstäckande hissföretag med egen konstruktion och tillverkning. Flexibilitet och speciallösningar är våra ledord vid både nybyggnation och ombyggnad. Med rätt förebyggande underhåll, korta reparationstider och egna oberoende inköpskanaler minimerar vi underhållskostnaderna för dig som kund.

Kvalitet och miljö är viktigt för oss. Vi är därför både kvalitets-  och miljöcertifierade, vilket har resulterat i hållbara och energibesparande produkter med låg miljöpåverkan. 

Vår målsättning är att ALT Hiss ska vara det naturliga valet för att få hjälp att hitta rätt lösningar och produkter för dina behov. Det klarar vi med hjälp av hundratalet välutbildade och yrkesskickliga medarbetare. Välkommen till oss på ALT Hiss!

 

Vår historia

  • Företaget bildades 1994 av fyra arbetskamrater med kompletterande bakgrunder från det nedlagda Deve-hissar i Alvesta. ALT hade en egen produkt utöver konventionella hissar – en smalhiss med unika inbyggnadsmått och drivsystem som gav eko och gjorde företaget känt.
  • 1998 öppnade ALT kontor i Göteborg.
  • 2004 certifierades ALT i enlighet med ISO 9001 och 14001.
  • 2005 öppnar ALT kontor i Stockholm och Malmö.
  • 2006 byggs nya lokaler i Alvesta som är mer anpassade efter verksamheten. Bland annat byggs ett provtorn där det ges möjlighet att testa ny teknik och utrustning.
  • 2007 öppnas kontor i Eskilstuna.
  • 2016 öppnas kontor i Norrköping.
  • Idag produceras cirka 300 kompletta hissar om året - cirka hälften som moderniseringspaket och hälften som nya hissar.  Därtill monterar vi drygt 100 handikapphissar och 20 rulltrappor.

Arbeta hos oss

Att arbeta hos ALT innebär att vara en i gänget. Finns det inget som passar för tillfället, skicka gärna ändå in din intresseansökan, till: jobb@alt.se.

Lediga tjänster

Arbetsledare

Vi söker en arbetsledare till vårt huvudkontor i Alvesta för att leda servicearbetet i sydöstra delen av Sverige. Vi har idag 20 servicetekniker i ditt team som du kommer att ansvara för.

Utöver försäljning och arbetsledning av reparationer sköter du faktureringsunderlag och underhåller servicesystemet med uppdateringar och givetvis ser du till att vår felavhjälpning och jourorganisation är branschens effektivaste!

Som arbetsledare på service har du en roll som innebär att du utvecklar och bevarar kundrelationer tillsammans med vår servicechef som säljer in serviceavtalen och moderniseringssäljare som säljer de större paketen, denna gruppen måste hålla ett nära samarbete för att mot kunden ge ett okomplicerat möte med oss. Detta är också den avdelning i företaget som träffar flest kunder återkommande och är en väldigt viktig del i vårt arbete med kundnöjdhet.

Vem är du?
Vi ser gärna att du i första hand har erfarenhet från en ledande eller samordnande roll och några års erfarenhet från fastighetsbranschen är en stark fördel. Du är lyhörd för kundens behov och har lätt att skapa förtroende på marknaden. Kontaktytorna är många så det är viktigt att du trivs med flera sociala kontakter både internt och externt, samarbete är ledordet för att uppnå resultat.
Vi tror att du är en serviceinriktad lagspelare som har goda ledaregenskaper och har förmågan att motivera dina medarbetare och leda gruppen på ett effektivt sätt. Arbetet som serviceledare kräver snabba beslut och ageranden, vilket medför att du bör ha ett stort driv och kunna arbeta problemlösande i ett högt tempo.

Ansökan
Din ansökan med CV skickar du till goran.bjorkqvist@alt.se , Göran kan också svara på frågor om tjänsterna, skicka ett mejl till honom. 

Vi kommer att fortlöpande göra utvärderingar men sista datum är 30 april.

Servicetekniker

Vi utökar nu med en Servicetekniker till Göteborg/Västra Götaland, företrädesvis med hisserfarenhet. Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll på hissar och rulltrappor men även till viss del portar. Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga. Felsökning och reparationer är en del av arbetet och du bör ha elkunskap med en blick för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar.

Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil.

Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Kontakta Göran Björkqvist på goran.bjorkqvist@alt.se om du vill veta mer och dit skickar du också din ansökan

Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är vår största tillgång!

Montörer och servicetekniker på våra olika verksamhetsorter

Vi söker montörer för huvudsakligen montage av våra nyhissar men även till viss del modernisering. Ett omväxlande och fritt jobb där vi hoppas att du har känsla för såväl el som mekanik och till detta dessutom en dos kreativitet.

Servicetekniker kräver större elkunskap för att kunna felsöka djupare annars är det samma förutsättningar som för våra montörer - ett fritt och kreativt arbete under eget ansvar!

För att få mer information om jobben, kontakta våra respektive regionchefer, se kontakt. Ansökan skickas även till dem eller till info@alt.se

Miljöpolicy

ALT Hiss verksamhet består i att konstruera, tillverka, försälja och installera samt underhålla varu -personhissar och rulltrappor.

Våra tjänster och produkter, egentillverkade respektive från underleverantörer, skall med hänsyn till vad som är tekniskt möjligt påverka vår miljö på minsta sätt.

ALT Hiss skall ständigt arbeta för minskad miljöpåverkan genom att verka för återvinning/återanvändning och genom att förebygga föroreningar med hänsyn till uppsatta miljömål.

Alla medarbetare vid ALT Hiss skall vara medvetna om de krav som ställs på dem, om de miljömål och planer som har satts upp. Följa de lagar och branschkrav som reglerar vår verksamhet. Öppenhet och dialog med anställda, berörda myndigheter samt allmänhet skall gälla i miljöfrågor.

ALT Hiss verksamhet och ledningssystem ska uppfylla kraven i ISO 9001 och ISO 14001, och arbeta för att ständigt förbättra effektiviteten i ledningssystemet.

Kvalitetspolicy

ALT Hiss verksamhet består i att konstruera, tillverka, försälja och installera samt underhålla varu -personhissar och rulltrappor.

Genom ständiga förbättringar av produkter och rutiner, utveckling och engagemang av medarbetarna, strävar ALT Hiss efter att i rätt tid leverera produkter och tjänster som uppfyller kundens förväntningar och krav.

Alla medarbetare vid ALT Hiss skall vara medvetna om de krav som ställs på dem, om de kvalitetsmål och planer som har satts upp. Följa de lagar och branschkrav som reglerar vår verksamhet.

ALT Hiss verksamhet och ledningssystem ska uppfylla kraven i ISO 9001 och ISO 14001, och arbeta för att ständigt förbättra effektiviteten i ledningssystemet.